Logga in

Elfelskalendern lucka 2: Fick se denna trevliga överraskningen

Publicerad
2 dec 2023, 06:00
| Uppdaterad
1 dec 2023

I lucka 2 får vi lära oss att god dialog mellan kunden och elektrikern är A och O. Plus att det är bra att ha en så stor servicebil.

”Jag kom till en kund och skulle fixa lite smått och gott. Bland annat komplettera med lite uttag i vardagsrummet. När jag då behövde förlänga några av trådarna så ledde detta till att jag var tvungen att öppna upp till vägguttagen. Då fick man denna trevliga överraskningen.”

Elfelskalendern lucka 1:
Elfelskalendern lucka 1: ”Billigare att ta bort jordfelsbrytaren helt”

Läs en till artikel med Mathias Hultman som hittade elfelet i denna lucka
Vad säger kunderna om att du tiktokar?

”Inte första gången jag ser något liknande men man hajar till lika mycket ändå. Som tur är har jag en stor servicebil så det var bara att springa ut och hämta några senildosor och fixa till samt även byta uttagen till ojordade. Efter att ha förklarat allvaret i det hela för kunden uppskattades åtgärden mycket. Och det är ofta något jag är väldigt noga med. Att hålla en god dialog med kunden för att informera samt undvika missförstånd.”

Mathias Hultman

Mer elfel:
”Sa bara pang och det blev mörkt”

Elfelskalendern lucka 2: Fick se denna trevliga överraskningen Här är 2023 års mest uppmärksammade elfel Elfelskalendern lucka 24: ”Finns många sätt att lösa ström på vid bygge …” Elfelskalendern lucka 23: ”Gick sådär att koppla in den nya kabeln i lyktstolpen” Elfelskalendern lucka 22: Vart tog den söta lilla dosan vägen? Elfelskalendern lucka 21: Så kan det bli Elfelskalendern lucka 20: ”Gissar att något varit tryckt mot kablarna” Elfelskalendern lucka 19: ”Ingen som ser i alla fall” Elfelskalendern lucka 18: Verkligen slutbesiktat? Elfelskalendern lucka 17: ”Allt funkar precis som det ska” Elfelskalendern lucka 16: Ladda mobilen i duschen Elfelskalendern lucka 15: Alltid på en fredag… Elfelskalendern lucka 14: Smygkabel i nyckelhålet Elfelskalendern lucka 13: Bränt vare’ här! Elfelskalendern lucka 12: ”Strömmen passerar aldrig jordfelsbrytaren” Elfelskalendern lucka 11:”En kvarglömd relik” Elfelskalendern lucka 10: ”Nån” karvade in sin längd i kabeln Elfelskalendern lucka 9: ”Installatören verkade ha slut på gällande kopplingsplintar” Elfelskalendern lucka 8: ”Plötsligt tappar vi tredje fasen i byggström” Elfelskalendern lucka 7: ”Jag höll på att bryta ihop” Elfelskalendern lucka 6: ”JFB:n såg helt ny ut” Elfelskalendern lucka 5: Efter tjatet om elbesiktning – huvudbrytaren var bränd … Elfelskalendern lucka 4: ”Fantastiska människor till hempulare som kan/vet allt” Elfelskalendern lucka 3: ”Så att man blir tårögd” Elfelskalendern lucka 1: ”Billigare att ta bort jordfelsbrytaren helt”