Logga in

Elfelskalendern lucka 24: ”Finns många sätt att lösa ström på vid bygge …”

Publicerad
24 dec 2023, 06:00
| Uppdaterad
20 dec 2023

God jul till alla er duktiga elektriker där ute önskar vi på redaktionen! Men även på julafton kanske man behöver lösa ström till något. Vi avslutar årets julkalender med att denna lösning som Johan Nordlund hittade på ett bygge.

Lucka 23:
Elfelskalendern lucka 23: ”Gick sådär att koppla in den nya kabeln i lyktstolpen”

Lucka 22:
Elfelskalendern lucka 22: Vart tog den söta lilla dosan vägen?

Elfelskalendern lucka 24: ”Finns många sätt att lösa ström på vid bygge …” Här är 2023 års mest uppmärksammade elfel Elfelskalendern lucka 23: ”Gick sådär att koppla in den nya kabeln i lyktstolpen” Elfelskalendern lucka 22: Vart tog den söta lilla dosan vägen? Elfelskalendern lucka 21: Så kan det bli Elfelskalendern lucka 20: ”Gissar att något varit tryckt mot kablarna” Elfelskalendern lucka 19: ”Ingen som ser i alla fall” Elfelskalendern lucka 18: Verkligen slutbesiktat? Elfelskalendern lucka 17: ”Allt funkar precis som det ska” Elfelskalendern lucka 16: Ladda mobilen i duschen Elfelskalendern lucka 15: Alltid på en fredag… Elfelskalendern lucka 14: Smygkabel i nyckelhålet Elfelskalendern lucka 13: Bränt vare’ här! Elfelskalendern lucka 12: ”Strömmen passerar aldrig jordfelsbrytaren” Elfelskalendern lucka 11:”En kvarglömd relik” Elfelskalendern lucka 10: ”Nån” karvade in sin längd i kabeln Elfelskalendern lucka 9: ”Installatören verkade ha slut på gällande kopplingsplintar” Elfelskalendern lucka 8: ”Plötsligt tappar vi tredje fasen i byggström” Elfelskalendern lucka 7: ”Jag höll på att bryta ihop” Elfelskalendern lucka 6: ”JFB:n såg helt ny ut” Elfelskalendern lucka 5: Efter tjatet om elbesiktning – huvudbrytaren var bränd … Elfelskalendern lucka 4: ”Fantastiska människor till hempulare som kan/vet allt” Elfelskalendern lucka 3: ”Så att man blir tårögd” Elfelskalendern lucka 2: Fick se denna trevliga överraskningen Elfelskalendern lucka 1: ”Billigare att ta bort jordfelsbrytaren helt”