Logga in

Elfelskalendern lucka 21: Så kan det bli

Publicerad
21 dec 2023, 06:00

Att lita på sin egen förmåga är en bra egenskap. Men då blir det extra jobbigt när man har gjort fel, såsom det blev när en hobbyelektriker fixade med detta uttag i lucka 21.

”Kunden tyckte att de fick en liten stöt då de tog i diskmaskinen och diskbänken samtidigt.

Lucka 4:
Elfelskalendern lucka 4: ”Fantastiska människor till hempulare som kan/vet allt”

Lucka 20:
Elfelskalendern lucka 20: ”Gissar att något varit tryckt mot kablarna”

Ja, anlitar man folk som kan allt då man byter kök kan det bli så. Jag kan svära på att detta kök är installerat av samma personer som gjort köksbytet. Det är såklart inga elektriker då man såg på övrig installation.”

Elfelskalendern lucka 21: Så kan det bli Här är 2023 års mest uppmärksammade elfel Elfelskalendern lucka 24: ”Finns många sätt att lösa ström på vid bygge …” Elfelskalendern lucka 23: ”Gick sådär att koppla in den nya kabeln i lyktstolpen” Elfelskalendern lucka 22: Vart tog den söta lilla dosan vägen? Elfelskalendern lucka 20: ”Gissar att något varit tryckt mot kablarna” Elfelskalendern lucka 19: ”Ingen som ser i alla fall” Elfelskalendern lucka 18: Verkligen slutbesiktat? Elfelskalendern lucka 17: ”Allt funkar precis som det ska” Elfelskalendern lucka 16: Ladda mobilen i duschen Elfelskalendern lucka 15: Alltid på en fredag… Elfelskalendern lucka 14: Smygkabel i nyckelhålet Elfelskalendern lucka 13: Bränt vare’ här! Elfelskalendern lucka 12: ”Strömmen passerar aldrig jordfelsbrytaren” Elfelskalendern lucka 11:”En kvarglömd relik” Elfelskalendern lucka 10: ”Nån” karvade in sin längd i kabeln Elfelskalendern lucka 9: ”Installatören verkade ha slut på gällande kopplingsplintar” Elfelskalendern lucka 8: ”Plötsligt tappar vi tredje fasen i byggström” Elfelskalendern lucka 7: ”Jag höll på att bryta ihop” Elfelskalendern lucka 6: ”JFB:n såg helt ny ut” Elfelskalendern lucka 5: Efter tjatet om elbesiktning – huvudbrytaren var bränd … Elfelskalendern lucka 4: ”Fantastiska människor till hempulare som kan/vet allt” Elfelskalendern lucka 3: ”Så att man blir tårögd” Elfelskalendern lucka 2: Fick se denna trevliga överraskningen Elfelskalendern lucka 1: ”Billigare att ta bort jordfelsbrytaren helt”