Logga in

Elfelskalendern lucka 14: Smygkabel i nyckelhålet

Publicerad
14 dec 2023, 06:00
| Uppdaterad
7 dec 2023

Om man behöver dra kabel ut och in i huset, men vill slippa borra i väggen – gör som i lucka 14.

Den här bilden på en udda dragning lade Annsofi Pettersson upp i Elfel. Innovativ lösning får man i alla fall säga. Eller som en i kommenterarna undrar:
”Firar du midsommar på Christiania?”
”Nej, på en kurort i Västmanland”, svarar Annsofi.

Lucka 13:
Elfelskalendern lucka 13: Bränt vare’ här!

Lucka 12:
Elfelskalendern lucka 12: ”Strömmen passerar aldrig jordfelsbrytaren”

Elfelskalendern lucka 14: Smygkabel i nyckelhålet Här är 2023 års mest uppmärksammade elfel Elfelskalendern lucka 24: ”Finns många sätt att lösa ström på vid bygge …” Elfelskalendern lucka 23: ”Gick sådär att koppla in den nya kabeln i lyktstolpen” Elfelskalendern lucka 22: Vart tog den söta lilla dosan vägen? Elfelskalendern lucka 21: Så kan det bli Elfelskalendern lucka 20: ”Gissar att något varit tryckt mot kablarna” Elfelskalendern lucka 19: ”Ingen som ser i alla fall” Elfelskalendern lucka 18: Verkligen slutbesiktat? Elfelskalendern lucka 17: ”Allt funkar precis som det ska” Elfelskalendern lucka 16: Ladda mobilen i duschen Elfelskalendern lucka 15: Alltid på en fredag… Elfelskalendern lucka 13: Bränt vare’ här! Elfelskalendern lucka 12: ”Strömmen passerar aldrig jordfelsbrytaren” Elfelskalendern lucka 11:”En kvarglömd relik” Elfelskalendern lucka 10: ”Nån” karvade in sin längd i kabeln Elfelskalendern lucka 9: ”Installatören verkade ha slut på gällande kopplingsplintar” Elfelskalendern lucka 8: ”Plötsligt tappar vi tredje fasen i byggström” Elfelskalendern lucka 7: ”Jag höll på att bryta ihop” Elfelskalendern lucka 6: ”JFB:n såg helt ny ut” Elfelskalendern lucka 5: Efter tjatet om elbesiktning – huvudbrytaren var bränd … Elfelskalendern lucka 4: ”Fantastiska människor till hempulare som kan/vet allt” Elfelskalendern lucka 3: ”Så att man blir tårögd” Elfelskalendern lucka 2: Fick se denna trevliga överraskningen Elfelskalendern lucka 1: ”Billigare att ta bort jordfelsbrytaren helt”