Logga in

Elfelskalendern lucka 4: ”Fantastiska människor till hempulare som kan/vet allt”

Publicerad
4 dec 2023, 05:55
| Uppdaterad
1 dec 2023

Troligtvis har alla elektriker någon gång mött en kund som minsann vet allt om el och därför kan fixa själv. Kolla in den sköna anslutningen av detta 2-vägsjordade vägguttaget i lucka 4.

”Dessa fantastiska människor till hempulare som kan/vet allt. Detta är ett vanligt 2-vägs jordat vägguttag av budgetmärke. Kolla hur det är anslutet. Denne person sa att så fort man satte i en ny propp så gick den. Inte så konstigt när man ansluter 3 fas, nolla och jord. Till tvätt och tork.”

Johan Widell

Lucka 3:
Elfelskalendern lucka 3: ”Så att man blir tårögd”

Lucka 2:
Elfelskalendern lucka 2: Fick se denna trevliga överraskningen

Elfelskalendern lucka 4: ”Fantastiska människor till hempulare som kan/vet allt” Här är 2023 års mest uppmärksammade elfel Elfelskalendern lucka 24: ”Finns många sätt att lösa ström på vid bygge …” Elfelskalendern lucka 23: ”Gick sådär att koppla in den nya kabeln i lyktstolpen” Elfelskalendern lucka 22: Vart tog den söta lilla dosan vägen? Elfelskalendern lucka 21: Så kan det bli Elfelskalendern lucka 20: ”Gissar att något varit tryckt mot kablarna” Elfelskalendern lucka 19: ”Ingen som ser i alla fall” Elfelskalendern lucka 18: Verkligen slutbesiktat? Elfelskalendern lucka 17: ”Allt funkar precis som det ska” Elfelskalendern lucka 16: Ladda mobilen i duschen Elfelskalendern lucka 15: Alltid på en fredag… Elfelskalendern lucka 14: Smygkabel i nyckelhålet Elfelskalendern lucka 13: Bränt vare’ här! Elfelskalendern lucka 12: ”Strömmen passerar aldrig jordfelsbrytaren” Elfelskalendern lucka 11:”En kvarglömd relik” Elfelskalendern lucka 10: ”Nån” karvade in sin längd i kabeln Elfelskalendern lucka 9: ”Installatören verkade ha slut på gällande kopplingsplintar” Elfelskalendern lucka 8: ”Plötsligt tappar vi tredje fasen i byggström” Elfelskalendern lucka 7: ”Jag höll på att bryta ihop” Elfelskalendern lucka 6: ”JFB:n såg helt ny ut” Elfelskalendern lucka 5: Efter tjatet om elbesiktning – huvudbrytaren var bränd … Elfelskalendern lucka 3: ”Så att man blir tårögd” Elfelskalendern lucka 2: Fick se denna trevliga överraskningen Elfelskalendern lucka 1: ”Billigare att ta bort jordfelsbrytaren helt”