Logga in

”Med vår produkt sparar elektrikern 70 procent av sin tid”

Publicerad
29 sep 2022, 10:04

Heja Svante Olsson! I kväll pitchar elektrikern sina innovationer Dutts och Klicks inför drakarna.

Torsdag 29 september släpps säsongens fjärde avsnitt av SVT1:s populära entreprenörstävling Draknästet. En av medtävlarna är elektrikern Svante Olsson på Elektroskutt i Trollhättan, som presenterar sina innovationer Dutts och Klicks inför de fem drakarna.

Svante duttsar slangutsläpp:
”Jag gillar när det blir snyggt”

Svante klicksar stråk:
”Rakt och snyggt ska det vara”

”Med vår produkt sparar elektrikern 70 procent av sin tid” säger Svante Olsson i en kort trailer på SVT Play.

Förutom Svante Olssons innovationer tar drakarna i veckans avsnitt ställning till en kollektion med funktionskläder för ryttare, en digital tjänst som ska underlätta att få skönhetsbehandlingar i hemmet, en väska som kan rädda liv och elbåtar för uthyrning.

– Mycket nervöst, kanske det läskigaste jag har gjort. Men det var en väldigt rolig upplevelse, och en stor personlig utmaning för mig som inte är så jättebekväm med att prata inför folk, berättade Svante Olsson i en tidigare intervju med Elinstallatören.

Läs hela intervjun här:
”Pulsen gick från 60 till 180”

Hur det gick? Det kan du se i programmet som sänds på SVT1 klockan 20 på torsdagskvällen eller från klockan 02 på SVT Play.