Logga in

Vad tycker du om magasinets nya kostym?

Publicerad
27 jan 2022, 06:00
| Uppdaterad
31 jan 2022

Efter år av arbete är det dags för premiär! Vad tycker du om vår omgjorda tidning? Läs den digitalt och tyck till.

Det pågår ett intensivt utvecklingsarbete på Elinstallatören. Utöver de ständiga förbättringar vi jobbar med dagligen har vi tagit några större steg. I mars lanserade vi en helt ny sajt, som ska ladda snabbt och vara lättöverskådlig, inte minst i mobilen där flest läser våra artiklar.

Läs några av de senaste artiklarna på sajten, exempelvis denna
”Det är bra att kolla att det finns en nolla i spisuttaget”

eller denna:
Solceller med stickpropp – inte ok

Vi har också förbättrat tekniken bakom, system och arbetssätt. Det kommer att gynna dig som läsare eftersom vi får mer tid att göra ännu mer och bättre innehåll.

Nu kan vi presentera vårt senaste utvecklingsprojekt: ett magasin med ny design. 

  • Du som är prenumerant och har skapat ett digitalt konto kan läsa magasinet här.
  • Du som är prenumerant men inte skapat ett digitalt konto kan göra det här. Sen kan du läsa oss digitalt när du vill. 

”Om vi skulle börja göra tidningen i designen från 1979 – då hade ni märkt något och undrat vad det var frågan om.”

Märker du inte så stor skillnad på designen i magasinet? Det gör oss inget. Läsare gör inte alltid det. Ändå finns det skäl att modernisera formen med jämna mellanrum. För om vi skulle börja göra tidningen i designen från 1979 – då hade ni märkt något och undrat vad det var frågan om. Vi är i alla fall mycket nöjda med resultatet. 

De populäraste inslagen är kvar, som produktnyheterna, elfelen, våra djupdykningar i de hetaste frågorna och förstås frågespalten med experten Cecilia Axelsson. Men vi har också några helt nya inslag, som prylen. Den här gången nördar vi ner oss i jordfelsbrytaren. Hör gärna av dig med förslag på vad vi ska ta oss an för pryl nästa gång.

Läs också:
Så mycket har materialpriserna ökat för el- och VVS-branscherna

Hur tycker du att vi är på att belysa olika delar av branschen: nyproduktion och service? Hur får vi med frågor som rör de som jobbar med larm eller på kraftsidan? Ingenjörsfrågor och elektrikerrfrågor. Teknik och arbetsmarknadsfrågor? Företagande eller om att vara anställda? Storstäder och landsbygd.

Vad tycker du att vi ska fördjupa oss i till kommande tidningar? Vilka är elektrikernas viktigaste frågor att belysa? Och vad tycker du om den omgjorda tidningen?

Tveka inte att höra av dig.