Logga in

Assemblin växer i Kalmar

Publicerad
11 dec 2020, 15:03
| Uppdaterad
22 mar 2021

Köper ett bolag med 70 miljoner kronor i omsättning och som har 35 anställda.

PRESSMEDDELANDE FRÅN ASSEMBLIN:

Assemblin VS har förvärvat Kalmar VVS- & EL-montage AB, som bedriver verksamhet främst på Öland och i Kalmar. Bolaget omsätter cirka 70 MSEK och har 35 anställda.

Den Kalmar-baserade verksamheten etablerades 1977 och erbjuder entreprenad- och servicetjänster inom värme, sanitet och el till privatkunder, offentliga verksamheter och industri-/fastighetskunder.

– Detta är en stark lokal spelare som blir ett bra komplement till vår befintliga Kalmarfilial, inte minst inom service. Jag är mycket glad över att kunna hälsa våra nya kollegor och kunder välkomna till Assemblin-familjen, säger Andreas Aristiadis, vd och chef för affärsområdet Assemblin VS.

– Vi ser stora fördelar med en stark installationskoncern, med ett tydligt teknikfokus, som ägare. Som en del av Assemblin får vi större utvecklingsmöjligheter och tillgång till en högre kapacitet och större kompetensbas, vilket kommer både våra medarbetare och kunder tillgodo. Vi ser fram mot att tillsammans med Assemblin fortsätta utveckla vår framgångsrika plattform säger Stefan Rudman, vd Kalmar VVS- & EL-montage AB.