Logga in

Assemblin köper i Storstockholm

Publicerad
8 aug 2023, 15:55

Ett elinstallationsföretag med ett tjugotal anställda blir en del av Assemblin El. 

Text

I början av juli förvärvade Assemblin El elinstallationsbolaget M3 Installation AB med verksamhet i Stockholm. Bolaget har en årsomsättning om cirka 35 MSEK och 21 anställda.

M3 Installation AB startade sin verksamhet 2004 och är idag ett stabilt entreprenad- och servicebolag med verksamhet i Storstockholm. Huvudkontoret ligger i Täby i norra Stockholm. Bolagets uppdrag fördelar sig relativt jämnt mellan entreprenad- och serviceuppdrag, främst avseende kommersiella fastigheter samt renoveringar av butiker och gallerior. Bland större kunder kan nämnas Arcona, Vasakronan och Willys butiker.

Från vänster: Björn Ring Projektledare M3, Mikael Ekstam Filialchef M3, Daniel Klerdal Verksamhetsutveckling Assemblin

Läs också:
Assemblin köper 100-miljonersbolag i Kalmar

Läs också:
Assemblin El ska installera och serva produkter från Ferroamp

– M3 Installation har en väl etablerad och välskött organisation med kompetenta medarbetare och en fin hög andel nöjda, lojala kunder. Vi är mycket glada över detta förvärv som innebär att vi får ett bra fotfäste i Stockholmsområdet. Vår gemensamma ambition är att i nära samverkan fortsätta utveckla verksamheten till nytta både för dess medarbetare och kunder, säger Fredrik Allthin, vd och affärsområdeschef på Assemblin El.

– För att trygga verksamhetens fortsätta utveckling och accelerera vår tillväxt behöver vi en aktiv ägare som stöd på vår fortsatta resa. Vi uppfattar att Assemblin är en bra och lyhörd ägare som vi ser fram mot att jobba vidare tillsammans med”, säger Mikael Ekstam, Filialchef på M3 Installation och Björn Ring, projektledare M3 Installation.