Installationsbolag får avtal med Akademiska Hus

Publicerad 3 jun 2016, 14:39

Assemblin har tecknat ett rikstäckande ramavtal med Akademiska Hus om installation och underhåll av tekniska system för el, VS och ventilation.

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag. Bolaget bygger, utvecklar och förvaltar miljöer för utbildning, forskning och innovation på orter över hela landet. I deras fastigheter studerar, forskar och arbetar runt 300 000 personer varje dag. Fastighetsbeståndet omfattar över 3 miljoner m² lokalarea.

– Vi är hedrade och stolta över det stora förtroendet. Att aktivt kunna medverka med vårt multidisciplinära installationserbjudande, för såväl större komplexa projekt som i löpande service och underhåll, är något som är helt i linje med våra mål, säger Assemblins informations- och marknadschef Thomas Rebermark i ett pressmeddelande.

Thomas Rebermark lämnar inom kort Assemblin för att bli marknadschef på Rejlers den 1 juli.