Logga in

Elfelskalendern lucka 4: Saknade behörighet och ”hade dåligt med klammer”

Publicerad
4 dec 2022, 06:15
| Uppdaterad
17 nov 2022

”Installationen är gjord hos min mor. Han som gjorde den saknade behörighet för att göra något bättre, och mamma skulle kontakta elektriker själv.

Luckor aplenty
Elfelskalendern lucka 2: ”Fick syn på något brunt framför jordfelsbrytaren”

mer kalender:
Elfelskalendern lucka 3: ”Man ’orkade’ inte dra om trådarna”

Då hon har tre stycken i familjen är det ju lösbart, bara det att ingen har haft tid än. Han sa själv att det inte får se ut så och han hade dåligt med klammer. Eller, saknade behörighet för en riktig elinstallation.” Roger Dahlen

Elfelskalendern lucka 4: Saknade behörighet och ”hade dåligt med klammer” Elfelskalendern lucka 24: ”Hemmapulare – suck!” Elfelskalendern lucka 23: Sitter sådana aggregat överallt på hotellet Elfelskalendern lucka 22: Modernt badrumsskåp med jordat uttag på gammal 2-ledarinstallation Elfelskalendern lucka 21: Man var nog inte nöjd med armaturens ursprungliga placering Elfelskalendern lucka 20: ”Tar väl max tre timmar extra att göra” Elfelskalendern lucka 19: ”Råkade titta på anslutningen på en foodtruck” Elfelskalendern lucka 18: Det har skjutits lite från höften kan man säga Elfelskalendern lucka 17: På sommaren flyttar han korvarna från elcentralen till kylskåpet Elfelskalendern lucka 16: Äh, låt den hänga där bara, ingen som bryr sig Elfelskalendern lucka 15: Om jag har kopplat matningen till x-plintar? Ingen aning. Elfelskalendern lucka 14: Hur var det nu med proppskåp i badrum? Elfelskalendern lucka 13: 63A-handskar på en 6 mm² kabel … Elfelskalendern lucka 12: ”Centralen sitter vid golvet där nere” Elfelskalendern lucka 11: Fk går i gemensamt rör direkt från brytare med 200 A ­säkring Elfelskalendern lucka 10: ”När vi gör om köket fyra år senare hittar jag felet” Elfelskalendern lucka 9: De som flyttade ut tyckte kopplingen var ok Elfelskalendern lucka 8: Innovativ matning av uttagsgrupp i tvättstugan Elfelskalendern lucka 7: Gick det för fort? Elfelskalendern lucka 6: ”Någon har varit klok och gjort skruvarna spänningslösa” Elfelskalendern lucka 5: Har några säkringar som löser Elfelskalendern lucka 3: ”Man ’orkade’ inte dra om trådarna” Elfelskalendern lucka 2: ”Fick syn på något brunt framför jordfelsbrytaren” Elfelskalendern lucka 1: ”Jag döpte armaturen till ’kakburken’ ”