Logga in

Elektroskandia värvar Martin Cederström

Publicerad
27 okt 2020, 10:16

Efter tio år i olika chefspositioner på Rexel lämnade Martin Cederström för verksamhet som konsult. Nu rekryteras han till en ny chefsroll.

PRESSMEDDELANDE FRÅN ELEKTROSKANDIA:

Vi välkomnar Martin Cederström som ny Marknadschef Elmateriel & Industri hos oss. Martin börjar den 1 december och ersätter Håkan Svärd som lämnar oss efter 7 år för nya utmaningar.

Martin intervjuas i Elstudion (från 2018): Plejd eller KNX – vad väljer du när smarta hemmet äntligen lyfter?

Martin kommer senast från familjeföretaget Cederström Design där han arbetat som konsult med bl.a. affärsutveckling. Han har en gedigen bakgrund inom elbranschen och har arbetat på Rexel i 10 år på olika roller bl.a. som Försäljningschef, Marknadschef och Affärsutvecklingschef.

Innan dess var Martin på Schneider Electric (Eljo, Lexel Electric) i 15 år och hade olika roller där. ”- Vi ser fram emot den kompetens och erfarenhet som Martin besitter vilket kommer stärka oss i vår ambition att fortsätta vara den ledande el-teknikgrossisten i Sverige”, säger Michael Almqvist Masior, Marknadsdirektör på Elektroskandia Sverige.