Logga in

Elinstallatör blir vd på Elko

Publicerad
18 jun 2020, 08:53

Från rollen som Sverigechef tar Peter Wotz klivet upp till vd-posten den 1 juli, han haft flera roller på Elko men har tidigare jobbat på fältet som elinstallatör.

DET HÄR ÄR ETT PRESSMEDDELANDE FRÅN ELKO:

Elko utser Peter Wotz till ny vd för Elko Sverige. Peter har fram tills nu haft rollen som Sverigechef och har lång erfarenhet från såväl branschen som tidigare roller hos Elko. Peter tillträder VD-posten den 1 juli.

Juni 2019: Peter Zäll ny KAM på Elko

Peter har lång erfarenhet från branschen med bland annat säljledande roller i återförsäljarledet såväl som från fältet i egenskap av elinstallatör. Närmast lämnar Peter rollen som Sverigechef för Elko, en roll han haft sedan april förra året. Dessförinnan verkade Peter på Elko som KAM-säljare.

– Det känns som ett naturligt steg, och ett väldigt spännande sådant, att kliva upp på VD-posten efter att ha verkat som Sverigechef en period. Hela branschen står inför en utmanande och spännande tid där vi på Elko kommer fortsätta utveckla vår marknad tillsammans med våra kunder och partners, säger Peter Wotz, nytillträdd VD på Elko.

April 2019: Elko stuvar om i ledning och organisation

Elko önskar samtidigt Jakob Ros, som går vidare till nya utmaningar utanför Elko, ett lycka till och välkomnar härmed Peter till sin nya roll.