Logga in

Robin Boheman ny CFO för Instalco

Publicerad
11 nov 2019, 15:24

PRESSMEDDELANDE FRÅN INSTALCO

Instalco AB meddelar att Robin Boheman har utsetts till ny CFO för bolaget. Tidigare CFO Lotta Sjögren har genomgått en hjärtoperation och kommer att vara sjukskriven tills vidare. Ändringen gäller från och med idag den 11 november 2019.

– Robin Boheman var varit med sedan Instalco grundades och vi har jobbat tätt ihop i ett sammansvetsat team. Robin är väl insatt i samtliga frågor i ledningen av Instalco och har ett mycket högt förtroende, säger Per Sjöstrand, vd och koncernchef.

Instalco har köpt Henningsons Elektriska i Falun

Robin Boheman har i sin roll som förvärvs- och affärsutvecklingschef varit en del av koncernledningen och ansvarat för Instalcos samtliga förvärv sedan starten av bolaget 2014. Han har tidigare erfarenhet inom strategiutveckling hos börsnoterade bolag och som konsult. Robin har en magisterexamen i redovisning och finansiering från Uppsala Universitet.

Instalco rekommenderas i aktieanalys

Instalco har under året förstärkt sitt transaktionsteam och bolaget kommer att fortsätta att arbeta efter sin aktiva förvärvsagenda.

100-miljonersorder till Instalcobolaget JN El