Logga in

Peter Zäll ny KAM på Elko

Publicerad
27 jun 2019, 11:00

Elko rekryterar erfaren säljare till KAM-roll med bas i Stockholmsregionen. Peter Zäll har lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från en roll som kundansvarig säljare på Alcadon.

Peter Zäll har över 20 års branscherfarenhet i bagaget och har under alla år verkat i en säljande roll i ett flertal olika bolag inom el- och teleindustrin. Närmast kommer Peter från Alcadon som tidigare hette DataConnect, ett företag inriktat på bostadsnät samt koppar- och fiberkommunikation, där han var anställd som säljare med ansvar för Stockholm, Sörmland samt Mälardalen.

ETG: ”Jag hade inte tänkt lämna skolans värld”

Rollen som KAM-säljare på Elko innebär kund- och relationsansvar mot främst hotell,

bygg och fastighetsbolag och prefab/småhussektorn, på både operativ och strategisk nivå.

Mer Elko: Elko stuvar om i ledning och organisation

– KAM-rollen innebär en nyckelposition på Elko med daglig kontakt med konsulter, installatörer, grossister och slutkunder. Det känns därför fantastiskt roligt att Peter Zäll anslutit sig till vårt team. Peters kompetens, driv och långa erfarenhet från branschen kommer bidra till att fortsätta utveckla våra starka kundrelationer, säger Peter Wotz, Sverigechef på Elko.

Lund: 32-åring tar över vd-stolen på El-expressen

Peter Zäll tillträder tjänsten den 12 augusti.