Logga in

Kraftpojkarna i samarbete med Caverion

Publicerad
10 jan 2018, 09:16

Solgrossisten Kraftpojkarna har efter ett samarbete med Caverion på Gotland där ett sjuttiotal fastigheter försetts med solceller tecknat samarbetsavtal för hela Sverige.

Genom avtalet med Kraftpojkarna kan Caverion erbjuda solcellslösningar till kunder i hela Sverige. Företaget beskriver sig själva som en konsultativ grossist, som med utvalda samarbeten med ett tiotal tillverkare runt om i världen skippar mellanhänder och får hög produktkompetens.

– Vi ska ligga i bräschen för energieffektivisering och ett hållbart samhällsbygge, samtidigt som vi ska leverera höga kundvärden. Att vi kan erbjuda både befintliga och framtida kunder en möjlighet att spara pengar på sin energianvändning, uppfyller båda de löftena, säger Fredric Dahlgren, distriktschef Caverion.

Energieffektivisering: EPC-avtal för Caverion

Sedan sommaren 2017 har de båda bolagen samarbetat på Gotland med solcellsinstallationer. Det lokala samarbetet har stått modell för det nationella.