Logga in

Elko rekryterar från Ahlsell

Publicerad
4 okt 2017, 16:55

Peter Wotz blir key account manager på elmaterialföretaget Elko. Wotz har jobbat fem år som säljare på Elko tidigare, men kommer nu direkt från Ahlsell där han varit säljledare för utesäljarorganisationen i Göteborg.

 

KAM-rollen är ny för Elko och den skapas alltså för Peter Wotz som rekryteras till elmaterialproducenten från Ahlsell i Göteborg. Peter Wotz är inte ny för Elko, utan har tidigare jobbat i bolaget som säljare under fem år.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka på Elko som har en unik position på den svenska marknaden. Jag ser fram emot att vidareutveckla och stärka denna position tillsammans med Elkos kunder och partners, säger Peter Wotz.

Peter Wotz har också ett förflutet som elinstallatör och därmed lång erfarenhet av elteknikbranschen. Han tillträdde tjänsten 1 oktober.