Logga in

Säkerhetsföretag får ny supportchef

Publicerad
30 nov 2016, 12:54

Christian Lund blir chef för RCO:s nya avdelning för service och support. Han har jobbat 9 år i bolaget med säljstöd. Vd Fredrik Sidhagen lovordar hans tekniska kompetens och kunskap om företagets produkter, bland annat.

Svenska säkerhetsföretaget RCO Security, som jobbar med nyckelfri låsning, stuvade om i organisationen per den 1 november. En ny avdelning skapades med funktioner som service, säljstöd, support och utbildning. Christian Lund som arbetat på företaget i nio år och närmast kommer från säljstöd blir den nya avdelningens chef.

– När vi samlar dessa enheter under samma paraply uppnår vi flera stordriftsfördelar, säger Christian Lund.

Omorganisationens syfte är att förtäta samarbetet mellan de olika funktionerna som nu kommit in i samma avdelning. Med den nya rollen som avdelningschef tar Christian Lund plats i RCO:s ledningsgrupp.

– Det kändes väldigt naturligt att utse Christian till chef för nya support- och serviceorganisationen. Han har varit i bolaget länge, har stor teknisk kunskap om RCO:s erbjudande, rätt attityd och kan axla denna roll full ut, säger Fredrik Sidhagen, vd för RCO Security.