Logga in

Han blir ny vd på sydsvenskt elteknikföretag

Publicerad
3 nov 2016, 15:54

Malmöbaserade Rowida internrekryterar Christoffer Björnlund till vd-posten. “Han har under sina år hos oss arbetat hårt för att bygga upp en stor kundkrets”, det säger styrelseordföranden Roland Wictorsson.

Roland Wictorsson, styrelseordförande i bolaget och avgående vd prisar 30-åringen som nu tar över vd-posten i projekterings. och kalkyleringsbolaget Rowida

– Han är väldigt kunnig med gedigna CAD-kunskaper och dessutom en bra människa med båda fötterna på jorden. Ett bra val, säger Roland Wictorsson.

Christoffer Björnlund är 30 år gammal. Han har arbetat i bolaget i sju år, varav de senaste tre åren som produktionsansvarig. I samband med utnämningen trappar den avgående vd:n Roland Wictorsson ned till halvtid, men blir kvar som styrelsens ordförande.

Det Malmöbaserade bolaget har 12 anställda och finns också i Höganäs. Ett nyligen profilerat projekt som bolaget gjort var projekteringen av Malmö Saluhall som nyligen nominerats till Årets Bygge av tidningen Byggindustrin.