Säkerhetsföretag rekryterar säljare

Publicerad 24 okt 2016, 11:04

Martin Planvall är ny säljare på RCO i Göteborg. Han kommer närmast från Dorma/Kaba där han arbetat med försäljning men han har också en bakgrund från beställarledet som projektledare på fastighetsavdelningen på Göteborgs universitet.

RCO Security förstäker sitt sälj i Göteborg med Martin Planvall, 45, i rollen som stäljare. Han började sin anställning den 21 oktober.

– Martin känns som helt rätt person att axla denna utmaning. Med hans branscherfarenhet och vana som beställare av våra typer av produkter och tjänster har vi alla möjligheter att öka trycket ytterligare i Göteborg med omnejd, säger RCO:s försäljningschef Patrik Drugge.

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom nyckelfri låsning.