Logga in

Ny grupp ska utbilda inom elteknik

Publicerad
9 sep 2016, 10:29

Konsultbolaget Cowi rekryterar Anders Wahll som chef för den nybildade gruppen Education som är en del av deras division Byggnad och Fastighet. Samtidigt rekryteras Ingemar Fransson och Johan Rungberg, alla tre kommer från utbildningsföretaget P&L Nordic.

Cowi vill med tripperekryteringen stärka sitt erbjudande inom elteknik. Anders Wahll, gruppens nya chef vill erbjuda verklighetsnära utbildning.

– Vårt pedagogiska angreppssätt innebär att göra utbildningar – på riktigt! Det betyder att vi, så långt det är möjligt, inte ska dra deltagarna tillbaka till skolbänken utan leder dem genom kompetensprocessen så verklighetsnära som möjligt, säger Anders Wahll.

Han och de andra två, Ingemar Fransson och Johan Rungberg har tillsammans rekryterats från utbildningsföretaget P&L Nordic.

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat en grupp som har gedigen erfarenhet och kompetens inom området. Det är ett kompletterande tjänsteutbud vi nu kan erbjuda och på så vis stärker vi vår närvaro på marknaden inom elteknik, säger Håkan Adelwald, divisionschef för Byggnad & Fastighet på Cowi.