Tyréns förstärker i Region Mitt

Publicerad 3 sep 2015, 14:41

Fredrik Mellgren har värvats till Tyréns region Mitt där han blir affärschef för Fastighet & Bygg. Han kommer närmast från Rikshem AB där han arbetat med fastighetsutveckling. Fredrik Mellgren har också erfarenhet av entreprenadsidan från sin tid som delägare i bolaget Ångström & Mellgren.

– Fredrik Mellgren har en bred kompetens och erfarenhet av hela spannet inom Fastighet och Bygg, från exploatering till förvaltning. Med sitt stora nätverk och gedigna erfarenhet är han rätt person att utveckla affärsområdet Fastighet och Bygg i region Mitt, säger regionchef Magnus Holmberg.

Tyréns satsar nu på sin Mittregion och kommer expandera sitt Västeråskontor och skaffa mer kompetens. Utvidgningen sker under första delen av 2016.

Idag består regionen av länen; Dalarna, Gävleborg, Uppsala, Västmanland, Örebro, Södermanland samt Östergötland. I region Mitt finns Tyréns idag representerat på orterna; Gävle, Borlänge, Uppsala, Linköping, Norrköping, Örebro och Järvsö.