Ny chef för Caverions Project Office

Publicerad 3 sep 2015, 14:45

Caverions Project Office har hand om stora komplexa projekt med leveranser inom samtliga teknikområden och nu värvas Rikard Thelander som ny chef för enheten med tillträde 12 oktober.

Han kommer närmast från Nynas Manufacturing där han jobbat som chef för Project Engineering med större investeringsprojekt och underhållsstopp. Han och hans team kommer jobba med tekniska lösningar, industri och infrastruktur.

– Caverion är ett företaget med en strategi där man tydligt sätter fokus på projekt som en del av affären och via projektkontoret vill skapa värde för kunderna genom att på bästa sätt utnyttja företagets breda kompetens och erfarenhet. Jag ser fram emot att bygga ett team som kan utveckla verksamheten och möta marknaden, säger Rikard Thelander.