Logga in

Årets Elmässa ställs in

Publicerad
3 sep 2021, 09:03

”Vi har planerat för och hoppades in i det sista att vi skulle kunna ses som vanligt på mässgolvet i oktober.” Nu skjuts mässan på framtiden. 

Text

Efter noga övervägande skjuts nu mässan ett år framåt i tiden. Elmässan Stockholm arrangeras istället den 19-20 oktober 2022 i Kistamässan. Elmässan Stockholm i oktober, med sina närmare 200 utställare och över 6500 besökare är en folkfest, en branschhändelse som många ser fram emot och planerar sina produktnyhetssläpp utefter. En fest som vi tyvärr får vänta med ett år innan vi får mötas tillsammans igen.

Läs också:
Experten: Därför bländar led-plattorna

Back when:
Skruvfri dragavlastning blev Bästa Elnyhet 2019

Elmässan Stockholm verkar för och tillsammans med branschen. Vår uppgift är att skapa en mötesplats där elbranschens verksamma kan uppleva produktnyheter, ta del av seminarier, praktiska workshops och lyfta branschspecifika och viktiga frågor. Etablerade och stora varumärken blandas på mässgolvet med uppstickare och nyetablerade företag vilket ger en dignitet och tyngd åt mötesplatsen. Inför mässan 2021 var 90% av alla montrar redan uppbokade och flytten till 2022 gör att vi redan nu har en riktigt välfylld och gedigen mässa att se fram emot.

– Vi har planerat för och hoppades in i det sista att vi skulle kunna ses som vanligt på mässgolvet i oktober, säger Victoria Ahlberg, projektedare för Elmässan. Med tanke på mässans dignitet och tydliga önskemål från många av våra aktörer är det helt rätt att flytta mässan till 2022, men tråkigt såklart. Mässans aktivitets och seminarieprogram är klart och vi som team bakom Elmässan såg fram emot att återigen få träffa alla våra utställare, partners och besökare. Nu får vi vänta lite till, men var så säker – vi håller kontakten via alla våra digitala kanaler!

Installationskabel
Nya FQ Xtra håller ihop efter skalning och har 50 procent lägre friktion

Elmässan Stockholm är en gedigen och välbesökt mötesplats för hela elbranschen. Vi ser fram emot att tillsammans med alla våra utställare och partners välkomna alla de tusentals besökare tillbaka 19-20 oktober 2022.