Logga in

Mattias Jacobsson ny på Install i Jämtland

Publicerad
28 apr 2021, 16:40

”Otroligt tryggt att få in Mattias vid rodret i Jämtland. Mattias är en naturlig, tydlig och prestigelös ledare” Det säger Installs vd Jan Fransson om rekryteringen.

Text

PRESSMEDDELANDE FRÅN INSTALL:

Mattias kommer närmast från en roll som teamledare hos en annan aktör inom fiberbranschen. Mattias har även bakgrund och arbetat med projekt hos uppdragsgivare som Telenor och IP Only och genom detta har han gedigen erfarenhet av att driva omfattande projekt.

Från januari 2021
Install växer med förvärv av mark- och byggbolag

Fler installationsförvärv från 2021:
Söderbergföretagen förvärvar Olssons Elektromekaniska

– Min första vecka på Install har varit otroligt inspirerande. Jag har blivit mycket välkomnad av mina nya kollegor i Jämtland så också av kollegorna i Installs övriga organisation. Det känns jättekul att få vara en del av Install och jag ser fram emot denna utvecklingsresa.

– Det känns otroligt tryggt att få in Mattias vid rodret i Jämtland. Mattias är en naturlig, tydlig och prestigelös ledare som passar väl in i vår profil. Förutom Mattias personliga egenskaper har han en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät från branschen. Avslutar Jan Fransson, VD.