Logga in

Bravida köper elföretag i Sundbyberg

Publicerad
10 jun 2020, 08:37

Bravida förvärvar Flysta Elservice. ”Det ska bli jätteroligt att jobba med Mikael och hela hans gäng”, säger Per Öhrn, regionchef Bravida El i Stockholm.

PRESSMEDDELANDE FRÅN BRAVIDA:

Sundbybergsföretaget Flysta Elservice bildades 1980 och erbjuder installation och service av el, tele, larm och data. Bland kunderna finns fastighetsägare, försäkringsbolag och byggbolag i Stockholmsområdet. Per Öhrn, regionchef för Bravida El i Stockholm, är nöjd med förvärvet:

– Förvärvet av Flysta Elservice kommer att stärka vår verksamhet i Solna och Sundbyberg på ett bra sätt. De dialoger vi har haft under våren har känts väldigt positiva och jag tror att verksamheterna kommer att passa bra ihop. Det ska bli jätteroligt att jobba med Mikael och hela hans gäng, säger Per Öhrn.  

Bravida in på solcellsmarknaden: Bravida köper solcellsinstallatör

Företaget har idag 13 medarbetare och en omsättning på runt 23 miljoner. Ägaren, Mikael Westberg, följer med till Bravida.

– Som en del av Bravida kan vi fortsätta vara en ”lokal” elektriker och arbeta vidare med våra befintliga kundrelationer. Det var viktigt för mig. Jag valde att sälja till ett bolag där min personal får större möjlighet tilll utbildning och kompetensutveckling – och där jag själv kunde tänka mig att stanna kvar. Det ska bli spännande och roligt! 

Bravida tillträdde som ägare den 1 juni 2020.