Logga in

Därför startar vi ett nytt nyhetsbrev om produkter

Publicerad
12 feb 2019, 09:57

Ökat teknikinnehåll, bättre arbesmiljö för elektriker och funktioner som gagnar dina kunder – vi vet hur viktiga produkter är för er läsare.

Installationssektorn är under ständig utveckling – inte minst på tekniksidan. Yttre faktorer driver utvecklingen mot mer miljöriktiga materialval och minskat klimatavtryck. Samtidigt ökar teknikinnehållet och digitaliseringen skapar nya prylar och kommunikation mellan dessa.

Oenighet om varför wagoklämmor brinner

Vi på Elinstallatören tar emot massvis av information om nya produkter och har en omfattande bevakning av produkter på de stora branschmässorna. Varje gång vi skriver om nya prylar är intresset stort från er läsare. Så stort att vi känner att vi inte lever upp till de förväntningar ni har. Vi kan bli bättre.

Hur nytt kan ett tvåvägs vägguttag bli?

Det här är vår strävan att bli det – ett helt nytt nyhetsbrev som samlar branschens hetaste produktnyheter. Vi skickar det en gång i månaden till er som prenumererar på Elinstallatörensvanliga nyhetsbrev.

Omdebatterad artikle: Vem har rätt om elektrikernas löner?

Samtidigt vässar vi vår journalistik om produkterna. Förutom de vanliga, kortare produktnotiserna kommer fler produkter att uppmärksammas i lite längre artiklar.

Du kan alltid tipsa oss om vad du vill läsa om! Mejla: redaktionen@elinstallatoren.se