Logga in

Pennan vinner över ondskan

Publicerad
10 apr 2017, 10:02
| Uppdaterad
24 feb 2021

Spåren efter terrorn på Drottninggatan är nu övertäckta med blommor, ljus och kloka, varma ord från medmänniskor i Stockholm. 

På en plywoodskiva som täcker den del av varuhuset Åhléns där terroristen körde in med lastbilen har någon skrivit ”Pennan vinner över ondskan”. Så är det. Vi kommer att fortsätta skriva som vanligt om VVS- och elteknikföretag, om ny teknik, VVS-montörers och elektrikers vardag.

Men vi vill också med de här orden visa vårt deltagande med offren för terrordådet och om vikten av att stå upp för det öppna samhällets demokratiska och humanistiska värderingar. Våld, förtryck och terror får aldrig segra. 

Gunilla Argården, t f chefred, Elinstallatören & VVS-Forum

Gunilla Argården, tf chefredaktör för Elinstallatören och VVS-Forum