Logga in

Tidigare montör nu divisionschef

Publicerad
7 okt 2016, 16:03

Bravida division Nord får Thommy Lundmark som ordinarie chef. Sedan april har han varit tillförordnad på posten.

Under de senaste månaderna har det blivit tydligt att vi har rätt person på rätt plats. Det känns tryggt att Thommy nu blir permanent på posten. Han har den kunskap och erfarenhet som krävs för att fortsätta utveckla division Nord i sin nya roll som divisionschef, säger Mattias Johansson, vd och koncernchef i Bravida.

Thommy Lundmark har arbetat på Bravida sedan 1988 då han började som projektledare efter att tidigare har varit montör. År 2004 utsågs han som regionchef inom division norr och i april i år tillfördordnades han som chef för hela divisionen.

Själv ärhan glad över förtroendet.

– Det känns jättekul och intressant att få vara med och driva Bravidas utveckling på divisions- och koncernledningsnivå. Vår kultur, Bravida Way, är en stark och positiv drivkraft för vår verksamhet, säger Thommy Lundmark som alltså per idag fredag 7 oktober är ordinarie divisionschef.