Logga in

Dygnet runt-öppen grossist nu i Stockholm

Publicerad
12 okt 2016, 08:42

Storel har invigt en flaggskeppsbutik med en 24/7-öppen del och en inspirationsavdelning med samtalsrum och konferensdel.

En del av den nya butiken är för betrodda kunder som själva får nyckel så att de kan handla året runt och när som helst på dygnet. När vi skrev om den första 24/7-butiken som öppnade i april så rönte det enormt intresse från Elinstallatörens läsare. Men det som Rexel slår på stora trumman för när Stockholmsbutiken nu har invigts är de nya levernatörsutställningarna.

”Det här är en megastore, lyxbilen i flottan. Vi vill att det ska vara ett upplevelsecentrum”

Joakim Forsmark, vd Rexel Group Norden. 

  – Ni elektriker och leverantörer ska kunna ta hit era kunder för att se vad man kan göra med tekniken och framförallt se funktionen.

Det säger Joakim Forsmark, vd för Rexel Norden som äger varumärket Storel om den nya flaggskeppsbutiken som ligger i Stadshagen i Stockholm.

Butiken på 1400 kvadratmeter innehåller en inspirationsyta på 350 kvadratmeter där fem leverantörer har byggt upp olika miljöer som ska hjälpa elektriker att visa för kunden vad det går att göra med modern elteknik. I anslutning finns tre samtalsrum och ett konferensrum.

– Det här är en megastore, lyxbilen i flottan. Vi vill att det ska vara ett upplevelsecentrum, säger Joakim Forsmark.