Andra gången gillt för Årets säkherhetsföretag

Publicerad 21 sep 2015, 14:54

RCO Security tog hem utmärkelsen Årets Säkerhetsföretag på Security Awards 2015.

– Vi är naturligtvis väldigt stolta över att först och främst ha varit nominerade två år i rad, och dessutom i år få äran att vinna, det säger Henrik Paulsson, marknadschef på RCO Security efter vinsten.

Pris i Security Awards delas ut av tidningen Skydd och säkerhet i flera kategorier, både till personer och företag. Det var andra året som RCO var nominerat till den prestigefulla titeln Årets säkerhetföretag men första gången som de också segrade. Nomineringen lyder:

“Ett långsiktigt och stabilt företag som i nära 40 år lyckats hålla ställningarn i hård konkurrens med internationella jättar och fortfarande har hela kedjan – från utveckling till produktion och försäljning – i Sverige. Genom att odla företaget och sköta om det ända in i själen har man lyckats nå en imponerande tillväxt och plockar marknadsandelar. Hög innovationsgrad, användarvänlighet och helhetslösningar för fastighetsägare har bidragit till framgångarna.”

Järfällabaserade RCO Security AB har som affärsicke att utvecklar, producerar och säljer produkter inom nyckelfri låsning, passersysten och inbrottslarm. Bolaget är också representerat med lokalkontor i Malmö, Göteborg och Norrköping.