”Hela Elfack är vår monter”

Publicerad 7 maj 2015, 09:26

På Elfack kunde besökarna välja mellan hundratals montrar med tusentals produkter inom elteknik, men bland alla utställare fanns bara två företag som kan installera tekniken; elteknikföretagen Midroc Electro och Goodtech.

–        Då vi är fabrikatsobundna kan vi erbjuda våra kunder allt som finns här på mässan. Vi är länken från tillverkarna fram till en färdig lösning, och därmed här vi en viktig roll att fylla här på Elfack, säger Ola Jonsson, marknadschef Norrland på Midroc Electro.

På mässan visade Midroc Electro upp en egenproducerad laddstolpe för elbilar som kan installeras på alla motorvärmestolpar. Stolpen kan på ett enkelt sätt bokas via en app och den har tagits fram i samarbete med Gävle kommun och Sandviken Energi.

Goodtech ställde ut för fjärde gången. Deras monter var utformad som en byggarbetsplats och monterpersonalen var iklädd orange reflexvästar.

–        Visserligen tror vi att vi som företag är ganska kända, men vi tror också att många kanske inte känner till att vi är ett så pass stort företag och att vi har en sådan bredd. Vi gör ju allt från installation till kraft och automation, säger Stefan Eriksson, sälj- och marknadschef, Division Power, och fortsätter:

–        Elfack är branschens marknadsplats och vi vill vara här, för här har vi våra kunder och leverantörer. Vi brukar säga att hela Elfack finns i vår monter. Produkter som visas här använder vi ju i våra projekt.