Logga in

Nytt verktyg: Finns det nån växelriktare?

Publicerad
22 feb 2023, 11:23
| Uppdaterad
23 feb 2023

Nya digitala verktyg från solcellsgrossisten EWS hjälper installatören från ax till limpa, exempelvis i jakten på växelriktare.

Databasen Quick Shop erbjuder bland annat tillgänglighetsprognoser för produkter flera månader framåt. Med verktyget Quick Calc går det att beräkna inköpspriser för kompletta system. Det är inbäddat i verktyget Quick Plan som hjälper till med planering och projektering av hela solcellsprojekt, vilket underlättar vid offertlämning. Den som vill ha produktinfo kopplad till sin hemsida får stöd av Quick Content.

Eva-Maria Diehl

– Verktygen hjälper många, även nybörjare, och är populära eftersom de underlättar både för privatpersoner och installatörer att snabbt kunna planera gemensamt en anläggning med seriösa siffror, kvalitetsprodukter och vår projekteringsavdelning, säger Eva-Marie Diehl hos EWS.

Läs också:
”Nu har jag koll på vad jag har i bilen”

Mer hjälpmedel:
Så håller de koll på verktygen med hjälp av QR-koder