Logga in

Logga in på sajten och läs oss digitalt

Publicerad
22 apr 2021, 06:00
| Uppdaterad
21 apr 2021

Bättre navigation och ett vassare innehåll: Nya elinstallatoren.se är här. Det betyder också att du måste logga in som prenumerant för att ta del av alla artiklar på sajten.

Men lugn, det är enkelt att skapa konto och när du gjort det är det bara att läsa vidare.

Mediebranschen utvecklas i takt med att läsarnas vanor ändras. Vi behöver möta er med vår sajt, med nyhetsbreven i era mejlkorgar och i sociala medier. Men även papperstidningen är fortfarande populär bland er läsare.

Nu knyter vi ihop våra kanaler och erbjudanden på ett tydligare sätt.

Det betyder att du som prenumerant behöver skapa ett digitalt konto och vara inloggad för att kunna läsa artiklarna på sajten och e-tidningen.

Vi kommer att börja försiktigt med att ha flera artiklar öppna för alla medan några artiklar kräver inloggning. Planen är att vi på sikt ska bli en sajt bara för prenumeranter.

För oss är det här vår affärsmodell: Vi tjänar pengar på annonser och prenumerationer som går till att skapa journalistik för vår målgrupp.

Första gången du loggar in på sajten behöver du skapa ett digitalt konto. Då behöver du ditt prenumerationsnummer, som du hittar vid din adress på baksidan av tidningen.

Fakta: Skaffa din egen prenumeration

Läser du kompisens eller företagets tidning men vill ha en egen prenumeration?

Det löser du enkelt genom att följa länkarna från en på vår sajt. Alla prenumerationer innebär också ett digitalt konto.

  • Medlemsföretag i Installatörsföretagen får en prenumeration i medlemskapet.
  • Medlemsföretag kan teckna prenumerationer till sina anställda till ett förmånligt pris.
  • Du kan teckna en prenumeration åt dig själv och få 11 nummer av papperstidningen, digitalt konto, tillgång till e-tidningen samt vårt nyhetsbrev.

Läs mer om våra prenumerationer