Logga in

Jonas Kihlberg slutar på Elajo

Publicerad
22 maj 2019, 10:26
| Uppdaterad
9 apr 2021

Elajos koncernchef och vd, Jonas Kihlberg har valt att avsluta sin anställning hos Elajo. Han jobbar kvar till senast den sista augusti 2019.

Jonas Kilhberg börjar den 1 september 2019 på ett nytt uppdrag som direktör för Vinci Energies Building solution i Sverige.

– Med spänning och tilltro ser jag fram emot att axla en betydande roll i den framgångsrika resa som de lokala och globala varumärkena inom Vinci Energies nu genomför, konstaterar en förväntansfull Jonas Kihlberg i ett pressmeddelande från Vinci Energies.

– Det är verkligen kul att Jonas Kihlberg väljer att ansluta sig till Vinci Energies. Jonas kompletterar oss väl med sin kompetens och erfarenhet samt goda kontaktyta inom branschen. Han får nu en nyckelroll i vår strävan att stärka vår marknadsnärvaro och att fortsätta utveckla vårt tjänsteutbud, säger Åke Thimfors, vd Vinci Energies Nordic i pressmeddelandet.

Under Jonas tid hos Elajo har ett omfattande strategiarbete genomförts, och bolaget har visat upp en stabil och lönsam tillväxt. Elajo har de senaste åren utvecklat både sin tjänsteportfölj och nya innovativa produkter och därmed positionerat sig inför framtiden som en modern teknikpartner med fokus på kundvärde och långa kundrelationer, skriver Jens Wikstedt, Elajo Invests ordförande, i ytterligare ett pressmeddelande från Elajo.

Läs också: Clas Ohlsons elektriker överbokades direkt

Vinci Energies har en decentraliserad affärsmodell uppbyggd på entreprenörskap och ett starkt nätverk för sin expertis i 53 länder världen över.

Läs också: Elektrikern Tobias satsade familjens besparingar på ett bättre kabelavslut – prisades

Rekrytering av ny vd och koncernchef för Elajo är i gång sedan en tid tillbaka och bolaget räknar med att ha en ersättare på plats inom snar framtid.