Logga in

Assemblin värvar från Caverion

Publicerad
13 feb 2019, 15:45

Assemblin El har rekryterat en ny regionchef till region Mellersta, Jan Fälton.

PRESSMEDDELANDE FRÅN ASSEMBLIN:

Jan Fälton, född 1965, kommer närmast från en roll som distriktschef för Industri och kraft på Caverion i Region Mitt, och har innan dess arbetat på ABB och YIT. Han inledde sin anställning på Assemblin i början av februari 2019.

Ahlsellveteran till Eldon

Jan ersätter Stig Kronberg, som snart ska gå i pension och nu tar en rådgivande roll inom Assemblin El.

– Det känns mycket roligt att kunna hälsa Jan välkommen till Assemblin. Det här är en stark rekrytering, som kompletterar vår ledningsgrupp på ett bra sätt. Med sin väl dokumenterade erfarenhet och sitt breda nätverk, inte minst inom industrin, blir han ett bra tillskott till vår verksamhet, säger Fredrik Allthin, vd och affärsområdeschef på Assemblin El.

Lars Täuber ny divisionschef för Bravida i Stockholm

– Assemblin är ett spännande bolag i en spännande fas, och jag är imponerad av den kompetens och det driv jag har mött i bolaget. Jag ser verkligen fram mot att få bidra till bolagets fortsatta utveckling, säger Jan Fälton.