Logga in

Svenska Modul-system – en av skåpnyheterna från Hannover

Publicerad
9 nov 2018, 14:49

Bilinredning är ett nyhetstätt område med snillrika lösningar skapade för att du som hantverkare ska få en smidigare vardag. Vi spanade in några nyheter från tre av de största leverantörerna av bilinredning.

Bott ger dig järnkoll på prylarna

Tyska BOTT visar att de vill vara med i matchen i den digitala tidsåldern. Denna gång i ett samarbete med Berner, där funktionerna Scan QR-Codes och Order Direct kommer att lanseras under 2019. Funktionerna som egentligen är tjänster kommer att ge dig som elektriker järnkoll på hur mycket prylar du har i lådorna i skåpet. Men glöm inte att det bygger på att du själv skannar in det du köper. Rätt skött har systemet koll på när det är dags att beställa – vilket sker automatiskt – utan att du behöver göra en manuell beställning.      

Pickuper har aldrig varit hetare

Modul-System radar upp nyheter

Svenska Modul-System är kända för sin innovationskraft – att ständigt släppa många nya produkter. På IAA-mässan radade de upp nyheter. Här är ett urval av nyheterna Modul-System visade i Hannover: Roof System. Egenutvecklat takräcke som har betydligt bättre hållbarhet än tidigare produkt. Allt är i aluminium för lägre vikt, förutom infästningarna som är i höghållfast stål. Det integrerade ljussystemet går att styra med en mobiltelefon via en app och är oerhört användarvänligt för elektriker ute på uppdrag i storstad såväl som på landsbygden. Arbetsbordet i polyester och glasfiberförstärkt yta väger 60 procent mindre än Modul-Systems tidigare bord.

Om du vill vara unik välj inte den här bilen

Smidigare inredning från Sortimo

SR5 5th Generation är Sortimos nya system för koppling mellan det fysiska utbudet och en direkt lina till butiken. Skapat för att försäkra dig om att du har de prylar du behöver i skåpet. När du behöver det. Fysiskt är den stora nyheten att aluminiumprofilerna numera är en enda enhet och därmed spar både utrymme och tid vid montering. Konstruktionen gör också att det är enklare att kombinera den inredning du vill ha. Det är också smidigare att ta med sig inredningen när du byter bil. Men en nyhet som få andra leverantörer av inredning har är att du på Sortimos webb kan kryssa i ditt yrke och aktuell transportbil för att få den bilinredning som passar dig allra bäst.

 

Mera motor: Rumpvärmaren enda baksidan