Logga in

Årets Elfel: Röstningen avgjord – missa inte eventet på elmässan

Publicerad
14 okt 2017, 08:25
| Uppdaterad
24 feb 2021

Under oktobers första två veckor har Elinstallatörens läsare kunnat rösta på den bild som de tycker ska vinna utmärkelsen Årets Elfel. Nu är röstningen avslutad och chansen att vinna en Ipad Mini förbi om du missade röstningen. Men deppa inte ihop för det. 

Kom till Easyfairs elmässan i Kista den 18 oktober, kl 13.15, scen 2 och var med på Elinstallatörens event, där vi förutom själva prisutdelningen av Årets Elfel bjuder på panelsamtal med Håkan Svanström och Martin Timell från tv-programmet Fuskbyggarna, plus Joakim Grafström, vår expert från Svensk Elstandard.

Och dessutom blir det mingel med andra Elfelare i kafeterian från och med klockan 14! Anmäl dig till det här.

Är du inte redan medlem i Facebookgruppen Elfel: bli det här; Facebook.com/groups/elfel 

Du kan fortfarande kolla vilka bilder som var med i tävlingen här ovan.

Vi ses!