Logga in

Ska installera el i 200 lägenheter

Publicerad
30 jun 2016, 11:15

Handelsområdet Partille Port började byggas 20 juni. Huvudentreprenören Peab har gett Eitech i uppdrag att ansvara för flera installationsgrenar avseende både projektering och genomförande. Uppdraget gäller den första etappen, 200 av områdets totalt 800 lägenheter.

Eitech Electro AB har fått i uppdrag att projektera och installera el-, tele-, data-, brand-, säkerhet- och passagesystem i 212 lägenheter i bostads- och handelsområdet Partille Port som är en del av centrumutvecklingen i Partille.

Peab är huvudentreprenör och har gett Eitech installationsuppdrag i 13 000 kvadratmeter boarea, 4 000 kvadratmeter boarea vårdboende samt i butikslokaler i markplan samt i ett parkeringshus med garage för boende och parkeringsyta för handeln.

Bygget av Partille Port startade den 20 juni och arbetet med projektering och installation påbörjas i september.

De 212 lägenheterna utgör det första kvarteret i den nya centrumstadsdelen som sammanlagt ska omfatta 800 bostäder.

– Göteborgsregionen är en intressant och växande marknad där vi, genom det pågående projektet på Chalmers och nu Partille Port, flyttat fram vår marknadsposition. Det här resulterar i att vi söker både kompetenta projektledare och elektriker som är redo för nya utmaningar.

Det säger Magnus Falkman, VD Eitech Electro AB.