Logga in

Mer KNX i badhus

Publicerad
2 jun 2016, 15:02

Eitech vinner kontrakt på el- och teleinstallationer i en ny simhall i anslutning till äventyrsbadet i Sundsvall.

Uppdraget omfattar installationerna i en ny simhall om 25×25 meter, omklädningsrum, kontors- och teknikutrymmen. Det handlar om ny kanalisation, kraft, belysning, teleteknik som data, brand- och utrymningslarm, passagesystem och inbrottslarm.

I det befintliga äventyrsbadet finns en KNX-installation och den sammanbinds med en ny KNX-installation i simhallen. Det är Eitechs entreprenadverksamhet i Sundsvall som ska utföra arbetet.

– Planering och samordning blir viktigt för att minimera påverkan på den ordinarie bad- och sporthallsverksamheten under byggtiden samt för att underlätta integrationen av de olika tekniska systemen med befintlig anläggning, säger Christer Johansson, enhetschef för Eitech Electro AB i Sundsvall.

Byggtiden förväntas vara avslutad den 31 oktober 2017.