Han tar över reservkraften

Publicerad 30 jun 2016, 14:16

Mikael Kjellin tar över Eitechs reservkraftsverksamhet. Han internrekryteras från en position som projektledare.

När Göte Berggren trappar ner farten efter 20 år på Eitech ersätts han som chef för reservkraftsverksamheten av Mikael Kjellin, som till hösten tillträde som chef för enheten. Närmast kommer han från ett arbete som projektledare på Eitech.

Eitechs reservkraftsverksamhet har haft en stark orderingång under våren med bland annat Norrlands Universitetssjukhus och FOI i Umeå.

Läs också: Köper reservkraftsbolag i norr

Uppdragen, förvärvet av R-teknik och en ny ledning resulterar  i att vi ser en fortsatt god potential till utveckling av verksamheten med hela Sverige som marknadsområde, säger Ulf Björklund, divisionschef Nord på Eitech Electro.