Värvas från reklambranschen

Publicerad 1 mar 2016, 11:17

Britta Abrahamnsson är ny marknadschef på Hager. Hon kommer närmast från reklambranschen men har tidigare varit marknadschef inom Viacom.

Britta Abrahamsson tillför en ny kompetens inom området B2B2C och inom digital marknadsföring, områden som enligt Hagers vd Leif Hallén kommer bli viktigare i framtiden. Hon har dokumenterad ledarerfarenhet och kommer ingå i ledningsgruppen.

Britta Abramhamsson har alltså anställts som ny marknadschef vid Hagers huvudkontor i Mölndal. Närmast kommer hon från Valentin & Byhr Change i Göteborg, tidigare har hon haft liknande jobb på reklambyrån Trigger AB. Före det var hon skandinavisk marknadschef för Paramount Home Entertainment, en del av Viacom. Britta Abrahamsson tillträdde tjänsten den 11 januari.