Ny vd i svenskt säkerhetsföretag

Publicerad
1 mar 2016, 16:04

Fredrik Sidhagen tillträder i augusti som ny vd för RCO Security. Han har en gedigen bakgrund inom sälj och marknadsföring och kommer närmast från rollen som vd på Jetpak Sverige AB. På posten efterträder han en av RCO:s medgrundare Lars Mattsson.

Den 1 augusti tar Fredrik Sidhagen över som vd för RCO Security efter att nuvarande vd:n och medgrundaren Lars Mattsson kliver ner från rollen och istället fortsätter stötta bolaget som styrelseledmot och ägare.

Fredrik Sidhagen har varit vd sedan hösten 2012 i Jetpak Sverige AB, dessförinnan var han vice vd och tidigiare hade roller inom Net1 och Tele2 Nederländerna.

– Jag är väldigt positiv till att Fredrik tar över vd-rollen och ser fram emot att stötta honom på tillväxtresan framåt. RCO har en stark produktportfölj och det finns goda förutsättningar för en marknadsorienterad vd som Fredrik att ta RCO till nästa nivå, säger Lars Mattsson.