Logga in

Imtech-chef in i Barnfondens styrelse

Publicerad
29 jan 2016, 15:24

Imtechs informations- och marknadschef Thomas Rebermark tar plats i Barnfondens styrelse, ett ideellt arbete i en organisation som syftar till att förbättra livssituationen för utsatta barn i Afrika, Asien och Latinamerika.

Thomas Rebermark har erfarenhet av affärsutveckling, kommunikation och försäljning och dessutom ett stort engagemang för barnrättsfrågor. I december tillträdde han som ledamot i Barnfondens styrelse.

Barnfonden är en hjälporganisation som arbetar för utsatta barn i Afrika, Asien och Latinamerika. Organisationens arbete syftar till att barn ska få en bättre framtid. Arbetet stöds av 26 000 faddrar och under 2014 samlades 101 miljoner kronor in.

– Barnfonden är en hängiven och inkluderande organisation som ger barn och ungdomar, och deras föräldrar, möjligheten att själva påverka och ta ansvar i frågor som rör deras livssituation och framtid. Med min erfarenhet från affärs-, varumärkesutveckling och kommunikation ser jag fram emot att bidra till en större givarbas och därmed ytterligare möjligheter att ge ännu fler barn och ungdomar chansen till ett hållbart och bra liv, säger Thomas Rebermark, ny styrelseledamot i Barnfonden.