Kameraföretag internrekryterar försäljningschef

Publicerad 12 okt 2015, 09:52

Jimmy EK går från KAM med Sverigeansvar på Axis till försäljningschef för Norden på samma företag. – Han är mycket kompetent och har lång erfarenhet från säkerhetsbranschen säger Atul Rajput, Axis regionchef för norra Europa.

Nätverksvideoföretaget Axis stuvar om i försäljningsorganisationen. Jimmy Ek, tidigare Key Account Manager för Sverige tar klivet upp till posten som försäljningschef för Norden. I sin tidigare roll var han ansvarig för flera av bolagets strategiska partners, nu blir han istället chef för alla Key Account Managers som arbetar mot strategiska partners och slutanvändare i Norden.

– Det ska bli otroligt spännande och roligt att leda försäljningsarbetet. Vi ska bli ännu bättre på att lyssna på våra kunder och förstå deras behov, säger Jimmy Ek, försäljningschef Norden, Axis Communications.

Jimmy Ek blir baserad i Stockholm.