Caverion värvar från Fujitsu

Publicerad 8 okt 2015, 16:20

Jörgen Forssell blir ny finanschef på installationsbolaget Caverion. Han tillträder i mars nästa år och kommer närmast från en motsvarande tjänst på Fujitsu.

Jörgen Forsell har bred internationell erfarenhet. Förutom jobbet på Fujitsu, som han nu lämnar inför sitt uppdrag på Caverion så har han också arbetat som CFO på Eltel, Nissan, York/Johnson Controls och Ericsson.

– Det är med stor glädje jag hälsar Jörgen välkommen till Caverion. Jörgens kompetens och erfarenhet blir viktiga för bolagets fortsatta utveckling. Vår ambition är att bli den ledande leverantören av avancerade och hållbara livscykellösningar, där vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden, det säger Thomas Lundin, CEO, Caverion Sverige AB.

Magnus Uvhagen har haft tjänsten på tillfällig basis sedan höstens 2014.