Ny försäljningschef på Elko

Publicerad 2 jun 2015, 15:41

Pär Ermeryd blir ny försäljningschef på Elko AB dit han värvas från konkurrenten Schneider Electric.

– Elko har en unik position på den svenska marknaden och kommer fortsätta förvala och utveckla den tillsammans med företagets kunder och partners.

Det säger Pär Ermeryd om att han värvas till Elko där han börjar som försäljningschef 1 augusti.

Företaget säljer installationsmaterial och stärker nu sin position på svenska marknaden genom rekryteringen. Pär Ermeryd kommer närmast från en tjänst som Key Account manager på Schneider Eletric AB där han haft huvudansvar för ett antal rikstäckande kunder med lönsamhet, finans och logistik i sin arbetsroll.

Tidigare har Pär Ermeryd arbetat sju år som försäljningschef på Ahlsell och som säljare på Storel.

– Vi är glada över att kunna presentera Pär som ny försäljningschef på Elko, uppdraget innebär en nyckelroll hos oss som vi är övertygade om att Pär kommer att bidra till våra fortsatta framgångar, det säger Jakob Ros, vd för Elko AB.