Logga in

Nilar ansöker om konkurs

Publicerad
30 nov 2023, 12:25
| Uppdaterad
4 jun 2024

Bolagets akuta likviditetsbehov på kort och lång sikt har inte fått någon lösning.

Text

Styrelsen i Nilar International AB (publ) (”Nilar” eller ”Bolaget”) har idag beslutat att ansöka om att försätta Bolaget i konkurs. Konkursansökan kommer att idag den 30 november 2023 lämnas in till Attunda tingsrätt.

I linje med vad styrelsen kommunicerade den 29 november 2023 grundar sig styrelsens beslut i Bolagets ansträngda och akuta likviditetsbehov på såväl kort och lång sikt där en lösning inte har kunnat konkretiseras.

Granskning av Nilar:
”Vem ska ta ansvar för att mitt batteri är defekt?”

Granskning av nilar:
”Vi verkar inte ha några rättigheter alls”

Granskning av nilar:
”Hela historien är bedrövligt skött”