Logga in

Nu ökar vi nyhetstempot digitalt

Publicerad
26 sep 2022, 10:51
| Uppdaterad
29 sep 2022

Aldrig förr har så många läst Elinstallatören digitalt. Därför ökar vi till två nyhetsbrev i veckan så du inte ska missa några nyheter.

Ökningen av läsningen på vår sajt har pågått under lång tid. Trafikrekorden slås hela tiden.

Bara under augusti och september hade vi mer än en miljon sidvisningar.

Populär artikel 1:
Får jag mata huset med elbilen vid strömavbrott?

Populär artikel 2:
Nya el-listen: Kunden vrider fast eluttagen själv

Vi gör allt vi kan för att möta intresset från er läsare och ökar takten. Det gör att nyhetsbreven som kommer varje torsdag blir långa och vissa artiklar kommer bort. Och vi vet att nyhetsbreven är populära. Därför dubblar vi nu antalet nyhetsbrev till två i veckan. Du kommer att få veckans första nyhetsbrev redan på måndagen.

Digitalt kan vi direkt se vilka ämnen som läses mest och vi kan sprida artiklarna i sociala medier. Det gör att vi ständigt också utvärderar och utvecklar journalistiken i direkt samklang med er läsare.

Nu handlar mycket om installationsbranschens roll i att mildra den energikris som uppstått med höga elpriser.

Men har ni ytterligare tankar, funderingar är det bara att höra av er. Och glöm inte att teckna en prenumeration om du inte redan har en. Då kan du läsa alla artiklar på sajten och alla nummer av tidningen som e-tidning.

Trevlig läsning!