Logga in

Hjo Installation köper i Ale

Publicerad
11 jan 2022, 12:16

Hjo Installation har förvärvat 100 % av aktierna i Elfixaren i Ale AB med tillträde den 12 januari.

Text

Bolaget omsätter cirka 43 MKR och har 27 medarbetare med en mycket god position inom elinstallationer för nyproducerade bostäder i Göteborgsområdet.

Läs också:
Hjo Installation köper på Tjörn

Läs också:
Hjo Installation växer i Värmland

Bolaget har en stabil kundbas med flertalet byggföretag, medarbetare med hög kompetensnivå samt fokus på hög kvalité och långsiktiga samarbeten.

– Det känns väldigt roligt att välkomna Fredrik och Magnus med medarbetare till oss och att vi i konkurrens med sju ytterligare intressenter återigen bevisar styrkan i gemenskapen vi har inom Hjo Installation. Bolaget är väldigt duktiga på nyproduktion av bostäder och vi tror på mycket samspel och synergier med våra befintliga bolag, säger Christoffer Olbrich, Koncernchef Hjo Installation.

– Det känns som ett naturligt och roligt steg för oss att ta. Att tillhöra något större är för oss ett sätt att säkra upp företagets framtid, säger Fredrik Konradsson.

Läs också:
Hjo-koncern köper i Nora

– Vi tror och hoppas att man kommer ha stor nytta av att få andra bolag att samarbeta med i Koncernen, säger Magnus Rollof. Båda tidigare ägare till Elfixaren.